Over ons.

Al tientallen is www.behangklaarstucen.nl een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Als onderdeel van Bouwsector Nederland worden wij gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Vakkundig Aanspreekpunt

Toendertijd was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Veel consumenten proberen online een vakman te vinden. Ze komen vaak uit bij stukadoors die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Bouwsector Nederland besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus experts in! Deze leveren strakke wanden die gestuct ogen.

Enkele Teamleden

Geert van Behangklaar Stucen

Geert Hendrik

Directeur

Geert staat bij ons aan roer. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop en alle aangesloten vakmannen. Met meer dan 30 jaar ervaring is hij onze trouble shooter.

Luis van Behangklaar Stucen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is verantwoordelijk voor het werk van de renovlies behangers. Met een landelijke dekking doen wij renovatie- en nieuwbouwprojecten voor iedereen.

Sander van Behangklaar Stucen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Onze virtual assistant medewerker is Sander. Een geoliede planning is zijn passie. Hij zorgt ervoor dat onze mannen elke dag op de weg zitten en efficiënt werken.

Het strak laten afwerken van Nieuwbouw Muren?

Als nieuwbouw specialisten zijn wij alle soorten muren al tegengekomen. Heb je een project waar je advies over wilt ontvangen? Laat het ons weten!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven